Најдоброто интернет радио во Македонија

Во Живо

Слушајте го Постол Радио во живо

ПостолРадио

Нарачки на песни

*Напомена: Нарачките се важат само во вторник и четврток од 11 до 17 часот

Промо

Погледнете ги официјалните реклами и најави за Постол Радио

Емисии

Погледнете ја листата на нашите емисии

Емисии  

Mic Icon

Постол Радио Show

Време на емитување:

Секој вторник и четврток од 11 до 17 часот

Опис:

Возбудливо, забавно музичко дружење секој вторник и четврток. Во оваа емисија вие имате можност да ги испратите вашите музички желби, честитки и поздрави и да уживате.

Mic Icon

Постол Exclusive

Време на емитување:

Секоја среда од 14 до 15 часот

Опис:

ЕКСКЛУЗИВНИ ИНТЕРВЈУА СО НАЈПОЗНАТИТЕ ЛИЧНОСТИ ОД МАКЕДОНСКАТА ШОУ БИЗ СЦЕНА И РЕГИОНОТ СЕКОЈА СРЕДА ВО ЖИВО НА ПОСТОЛ РАДИО

Досегашни гостувања

Погледнете ги досегашните гостувања во Постол Радио

Гости

DJ Borneo
Slick i IB Production
Nikola i Teoman
Ivan i Kike
Wincoot i Andrej
Martin i VJ
100JAN i Cika Thunder
BobiBeatbox
Snezana Bilko
Vasil i Ivan

За Нас и Нашиот Тим

Основни информации за радиото и тимот кој го овозможува ова радио.

За Нас

PostolRadioCover

Постол Радио е интернет радио основано од Андреј Постоловски во 2014 година. Регистрирано е на страната Listen2MyRadio. Им се заблагодаруваме за понудата.

Нашиот тим

Погледнете го тимот на Постол Радио, кој го овозможува ова специфично искуство

Andrej Postolovski

Андреј Постоловски

Основач на „ПОСТОЛ РАДИО“ е Андреј Постоловски, роден на 16.04.2001 година, ученик во гимназијата „Алгоритам“. Неговата љубов кон музиката и компјутерите, ги спои во едно хоби и оттука произлезе и се роди ова радио.

Негова најголема желба е со тек на време тоа што повеќе да се развива и да расте во слушаност и во квалитет.

Спонзори

Погледнете ги спонзорите кои го овозможуваат ова радио.

JingleTV
Magan-Mak
Grafo-Servis
Listen2MyRadio

Контактирај не

Контактирајте не преку следната форма или преку нашата mail адреса. Ќе се потрудиме да ви вратиме побрзо.

Контакт